A DKNY női óra rövid bemutatása

DKNY női óra

A kínálatban sportosan elegáns kiegészítőkkel találkozhat, amelyek minden tekintetben tökéletesek. A DKNY női óra típusait számtalan fazonban találhatja meg. Fiatalos darabokat gyártanak, amelyek bármikor viselhetők.

Többféle színben érhetők el. Legtöbbször díszes szíjakkal és egyszerű számlapokkal kerülnek a forgalomba. 1992-ben kezdték el a termékek gyártását. A vállalatot Donna Karan alapította, aki először a divatiparban helyezkedett el. Majd olyan kiegészítőket kezdett gyártani, amelyek az egész világon elterjedtek.

A DKNY női óra a kényelem jegyében született. Viselőjének egyedi megjelenést kölcsönöz minden helyzetben. A nemesacél szíjjal készült kiegészítőt még azok is viselhetik, akik fémallergiában szenvednek, hiszen teljes mértékben antiallergén. Elemmel működik és quartz szerkezettel van ellátva.

A DKNY női óra edzett kristályüveggel van ellátva, ennek köszönhetően kevésbé karcolódik a felülete. Minden darabhoz biztosítanak jótállási jegyet, ami azt bizonyítja, hogy eredeti. Egyébként a csomagban még használati útmutatót is talál majd.